^Επάνω

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

DSC 0069

Την Δευτέρα 27/3/2017 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Πολυγύρου ο τελικός πετοσφαίρισης στην μαθητών Λυκείου στα πλαίσια των σχολικών αθλητικών αγώνων. Η ομάδα των αγοριών του Λυκείου μας μετά από νίκη έναντι της ομάδας του ΓΕΛ Πολυγύρου προκρίθηκε στον τελικό μαζί με το ΓΕΛ Ν. Μουδανιών. Στον τελικό η ομάδα μας έχασε κατακτώντας την δεύτερη θέση στο νομό. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για το αγωνιστικό πνεύμα και ευγενή άμιλλα που επέδειξαν, όπως και στον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Γκουβέλα Αστέριο που τους προπονούσε.

Την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου γιορτάστηκε η 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού με σκοπό να παρακινήσει τους μαθητές σε έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής συμμετέχοντας σε οποιοδήποτε είδος φυσικής δραστηριότητας. Το σύνθημα της 3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού ήταν «Νοιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους».

Οι μαθητές συμμετείχαν σε διάφορες δράσεις όπως κατασκευή πανώ, ποδόσφαιρο, βόλλεϋ, beach volley, σκυταλοδρομία, Bandminton, σκοινάκι, διελκυστίνδα και άλλα παιχνίδια.      

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γυμνάσιο- Λ.Τάξεις Ν.Μαρμαρά
N.Χαλκιδικής
Τ.Κ. 63081
Τηλ: 2375071139
email: mail@gym-n-marmar.chal.sch.gr