^Επάνω

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Μια ακόμα σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Ο αγώνας όμως για προσωπική βελτίωση δεν τελειώνει ποτέ.

Τα αποτελέσματα προαγωγής/απόλυσης σχολικού έτους 2023-2024 θα εκδοθούν και θα τοιχοκολληθούν αύριο 19/6/2024 μετά τις 12:00. Οι έλεγχοι τελικής επίδοσης των παιδιών θα δίνονται καθημερινά 09:00 -12:30 μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Τους καλοκαιρινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο το σχολείο θα είναι ανοικτό μόνο κάθε Τετάρτη.
Καλό καλοκαίρι!

th 2adespota

Μετά την εκδήλωση που οργανώθηκε στο σχολείο μας την Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας με σκοπό την ευαισθητοποίηση των παιδιών στην προστασία των κατοικίδιων ζώων και κυρίως των αδέσποτων, το 15μελές Μαθητικό Συμβούλιο θέλησε να προσφέρει και αυτό κάτι για την προστασία τους. Μετά από επικοινωνία με την υπεύθυνη του Δήμου Σιθωνίας, το 15μελές αποφάσισε να διαθέσει τα χρήματα που περίσσεψαν από μια ημερήσια εκδρομή στην αγορά δύο scanner microchip κατοικίδιων ζώων, που θα είναι πολύ χρήσιμα στον εντοπισμό των αδέσποτων. Είναι μια κίνηση που τιμά ιδιαίτερα τα παιδιά μας και τους αξίζουν συγχαρητήρια! 

Οι γραπτές προαγωγικές/απολυτήριες εξετάσεις του Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2023-2024 θα γίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα:

programma exetaseon 2024

1ος Κύκλος: 08:30      2ος Κύκλος: 10:30

Οι μαθητές/τριες πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο τουλάχιστον 10 λεπτά νωρίτερα. Θα πρέπει να έχουν μαζί τους 2 στυλό μπλε και νερό. Απαγορεύονται: το σβηστικό, κινητό τηλέφωνο, κομπιουτεράκι, smartwatch και γενικά οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο μετάδοσης ή αποθήκευσης πληροφοριών ή επικοινωνίας.

Καλή επιτυχία!

 

G GYMNAS ENTHIMIO

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Ν. Μαρμαρά απένειμε Έπαινο Αποφοίτησης και Αναμνηστικό Ενθύμιο στους/στις μαθητές/τριες της Γ΄ Γυμνασίου που θα συνεχίσουν πλέον τις σπουδές τους στο Λύκειο. "Να θυμάστε ότι το ταξίδι της γνώσης είναι κοπιαστικό και πολλές φορές έχει εμπόδια. Αλλά οδηγεί στο όνειρο! Μην φοβηθείτε τις δυσκολίες, μην σας κάμψουν τα εμπόδια. Ταξιδέψτε μακριά, κυνηγήστε το όνειρό σας και δώστε του ζωή! Εμείς οι γονείς σας θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας. Με την αγάπη μας και τις ευχές μας!"

AFISAPANTELIS EVDOKIA

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 με την ευκαιρία του εορτασμού των 100 χρόνων από την δημιουργία του Νέου Μαρμαρά, πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο εκδήλωση με θέμα  "Ο Νέος μαρμαράς μέσα από τις εφημερίδες ΠΑΜΠΡΟΚΟΝΝΗΣΙΑΚΟΝ ΒΗΜΑ και ΜΑΡΜΑΡΙΝΑ ΝΕΑ, 1924-1972", ένα ταξίδι στο παρελθόν για να θυμηθούμε γεγονότα από την καθημερινή ζωή των κατοίκων του Ν. Μαρμαρά όπως τα κατέγραφαν οι ανταποκριτές των εφημερίδων. Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν οι Μαρμαρινοί που δημιούργησαν από το μηδέν αυτό το χωριό που ζούμε εμείς σήμερα. 

Την εκδήλωση παρουσίασαν οι ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, Διευθύντρια του Γυμνασίου Ν. Μαρμαρά, ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ, Διδάκτωρ αρχαιολογίας και ΚΑΡΑΝΑΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Ιστορικός Φιλόλογος. Συμμετείχε και η παραδοσιακή Χωρωδία του Π.Λ.Σ. ΠΡΟΙΚΟΝΝΗΣΟΣ.

Οι μαθητές μας Ευδοκία Σταματικού και ο Παντελής Παξιμαδάς διάβασαν επιστολές από το βιβλίο του Αντώνη Μαρμαρινού «Από την Προποντίδα στα νερά του Αιγαίου, Ο Νέος Μαρμαράς, Τα πρώτα δύσκολα χρόνια». Στον χώρο της εκδήλωσης λειτούργησε έκθεση με αρχειακό υλικό από τα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ των εφημερίδων 1924-1972 καθώς και Πίνακες Ζωγραφικής του Νικολάου Γ. Φωτάκη με θέμα τον Νέο Μαρμαρά.

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος Μαρμαρινών, ενώ ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου κέρασε τοπικά γλυκίσματα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γυμνάσιο- Λ.Τάξεις Ν.Μαρμαρά
N.Χαλκιδικής
Τ.Κ. 63081
Τηλ: 2375071139
email: mail@gym-n-marmar.chal.sch.gr