^Επάνω
Στο πρώτο μέρος τα παιδιά παρακολούθησαν βίντεο από την εκπαιδευτική τηλεόραση για την διατροφική σπατάλη
Στο δεύτερο μέρος, έγινε η παρουσίαση των projets έχοντας θέμα την ελιά, ένα τοπικό προϊόν.
Ελιές - λάδι: Η περιοχή έχει την ονομαστή ποικιλία Χαλκιδικής, με παραγωγή άριστης ποιότητας λαδιού και βρώσιμης ελιάς.
Στο τρίτο μέρος, αυτό της γευσιγνωσίας, μας έκαναν την τιμή οι κυρίες Φωτεινή και Ελπίδα Τοπάλη να παρευρεθούν και να μας παρουσιάσουν τη συνταγή για ελιοπιτάκια, ένας εναλλακτικός τρόπος βρώσης της ελιάς. Με τησυνδρομή και των συναδέλφων στήθηκε ένας υπέροχος μπουφές και στο τέλος γευτήκαμε όλοι ελιές πράσινες και μαύρες, ελιοπιτάκια και μπαγκέτα με πάστα πράσινης ελιάς και πάστα ελιάς καλαμών.
Υπεύθυνη εκ/κός : Χατζοπούλου Ευαγγελία ΠΕ 05