^Επάνω

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Καλώς Ορίσατε στην επίσημη ιστοσελίδα

του Γυμνασίου Ν. Μαρμαρά!!! 

Το Γυμνάσιο Ν.Μαρμαρά ιδρύθηκε το 1978 και στεγάστηκε στην αρχή σε ιδιωτικό χώρο, στη συνέχεια σε χώρους της κοινότητας μέχρι τον Ιούνιο του 1989, οπότε απέκτησε το δικό του διδακτήριο, όπου και λειτουργεί ως σήμερα.

Από το σχολικό έτος 1993-94 προστίθεται και η Α΄ λυκείου και το σχολείο λειτουργεί πια σαν Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις. Τις επόμενες δύο χρονιές προστίθενται σταδιακά και η Β΄και η Γ΄λυκείου.

Τη σχολική χρονιά 2015-16 το σχολείο επεκτάθηκε προς τα δυτικά με δύο καινούργιες αίθουσες, εργαστήριο πληροφορικής, γραφείο καθηγητών, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αποδυτήρια, γραφείο συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ενώ η νότια αυλή του περιορίστηκε αρκετά εξαιτίας του κλειστού δημοτικού γυμναστήριου το οποίο θα στεγάζει και διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις του σχολείου. «Παράπλευρη» απώλεια της «επιδρομής» αυτών των έργων είναι η δραματική σμίκρυνση του προαύλιου του σχολείου και η έλλειψη χώρων πρασίνου.

Μετά την εξασφάλιση των κτιριακών εγκαταστάσεων ανοίγει ο δρόμος για την ίδρυση ξεχωριστού Λυκείου. Έτσι από το σχολικό έτος 2017-18 οι Λυκειακές Τάξεις μετατρέπονται σε Λύκειο και έκτοτε λειτουργούν πλέον ξεχωριστά δύο σχολεία το Λύκειο Νέου Μαρμαρά και το Γυμνάσιο Νέου Μαρμαρά τα οποία συστεγάνονται.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γυμνάσιο- Λ.Τάξεις Ν.Μαρμαρά
N.Χαλκιδικής
Τ.Κ. 63081
Τηλ: 2375071139
email: mail@gym-n-marmar.chal.sch.gr